Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10532/3207
Title: | Concentración de vitaminas liposolubles en la leche de la oveja y en la carne del lechal según la alimentación recibida |
Authors: | Radu, Camelia Lobón Ascaso, Sandra Molino Gahete, Francisco Sanz Pascua, Albina Joy Torrens, Margalida Ferrer Achiaga, Javier Blanco Alibés, Mireia |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Albéitar, 193, p. 34-35 |
URI: | http://hdl.handle.net/10532/3207 |
Related document: | http://albeitar.portalveterinaria.com/seccion/142/albeitar-online-gratis/ |
ISSN: | 1699-7883 |
License: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ |
Appears in Collections: | [DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2016_058.pdf | 574,02 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License