Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10532/4146
Title: Rural economies in the Spanish regione of Aragon. Local intention to use high quality saffron in cookery
Authors: Sánchez Gómez, Ana María
Gracia Royo, Azucena
Mallor Giménez, Cristina
Jurado Gómez, Francesc
Issue Date: 2018
Citation: Congreso Iberoamericano de Estudios Rurales. Territorios globales, ruralidades diversas. Segovia, 4 - 6 de julio de 2018
URI: http://hdl.handle.net/10532/4146
License: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Appears in Collections:[DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_193presentacion.pdfPresentación2,51 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
2018_193.pdfAbstract99,42 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons

La información de este repositorio es indexada en: