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Campo DC Valor Idioma
dc.contributor.authorPanea Doblado, Begoñaes_ES
dc.contributor.authorRipoll García, Guillermoes_ES
dc.coverage.spatialProducción y sanidad animales_ES
dc.date.accessioned2021-01-27T12:43:44Z-
dc.date.available2021-01-27T12:43:44Z-
dc.date.issued2020es_ES
dc.identifier.isbn978-3-03943-373-5es_ES
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10532/5212-
dc.language.isoenes_ES
dc.publisherMDPIes_ES
dc.relation.urihttps://www.mdpi.com/books/pdfview/book/3078es_ES
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/*
dc.titleQuality and Safety of Meat Productsen
dc.typebook*
dc.subject.agrovocSeguridad alimentaríaes
dc.subject.agrovocCarnees
dc.subject.agrovocProductos cárnicoses
dc.description.statusPublishedes_ES
dc.type.refereedRefereedes_ES
dc.publisher.placeBasel (Suiza)es_ES
dc.type.specifiedArticlees_ES
dc.description.notesThis book is a printed edition of the Special Issue Quality and Safety of Meat Products that was published in Foods-
Aparece en las colecciones: [DOCIMON] Libros y capítulos de libros

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