Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10532/5943
Title: | El potencial gastronómico del bróquil: nuevos aprovechamientos |
Authors: | Mallor Giménez, Cristina Laguna, S. Zufiarre, R. Jiménez, J.C. Gutiérrez, G. Montaner Otín, Celia |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | XIII Congreso Nacional y XI Ibérico de Maduración y Postcosecha. Zaragoza, 14 al 17 de junio de 2022 |
URI: | http://hdl.handle.net/10532/5943 |
License: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Appears in Collections: | [DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2022_241ab.pdf | Abstract | 48,57 kB | Adobe PDF | View/Open |
2022_241.pdf | Póster | 1,83 MB | Adobe PDF | View/Open |
2022_241com.pdf | Comunicación | 3,86 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License