Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10532/6173
Title: Determination of aflatoxins in cacao powder and cocoa-derivatives by high-performance liquid chromatography
Authors: Salas, G.
Lorán, S.
Juan Esteban, Teresa
Carramiñana, J.J.
Herrera, A.
Yagüe, C.
Martínez Pineda, M.
Ariño Moneva, Agustín Alejandro
Herrera, M.
Issue Date: 2022
Citation: VII Workshop Micofood. Granada, 29-30 de septiembre de 2022
URI: http://hdl.handle.net/10532/6173
License: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Appears in Collections:[DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_462.pdf130,67 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons

La información de este repositorio es indexada en: