Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10532/7357
Title: Impact of increased CO2 on growth, yield, and nutritional content of four local genotypes of legumes
Authors: Abdullah, Mohammad
Goicoechea, Nieves
Martínez-Lüscher, Johann
Mallor Giménez, Cristina
Garmendia, Idoia
Issue Date: 2024
Publisher: Universidad de León - AEL - RELEG
Citation: Abdullah, M., Goicoechea, N., Martínez-Lüscher, J., Mallor, C., & Garmendia, I. (2024). Impact of increased CO2 on growth, yield, and nutritional content of four local genotypes of legumes. En: Congreso Ibérico De Leguminosas: Bases De La Sostenibilidad Agrícola Y Alimentaria: Libro De Resúmenes, 2024, p. 70.
URI: http://hdl.handle.net/10532/7357
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Appears in Collections:[DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos

Files in This Item:
File SizeFormat 
10093044.pdf1,03 MBResumen en libro de resúmenesView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons

La información de este repositorio es indexada en: