Buscar por Materia Experimentos

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 12 de 12
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2018Análisis del comportamiento del consumidor de alimentos. Experimentos de elecciónGracia Royo, Azucena
2020The best late season peaches profileGroot, Etiénne; Albisu Aguado, Luis Miguel
2018Combining discrete choice experiment, eye tracking and sensory tests to assess consumer preferences for nutritional and health claimsBallco, Petjon; Caputo, Vincenzina; de-Magistris, Tiziana
2018Consumers' preferences for fresh potatoes: how much is local origin valued?Gracia Royo, Azucena
2021European Consumers’ Willingness to Pay for Red Meat Labelling AttributesCubero Dudinskaya, Emilia; Naspetti, Simona; Arsenos, Georgios; Caramelle Holtz, Emmanuelle; Latvala, Terhi; Martín Collado, Daniel; Orsini, Stefano; Ozturk, Emel; Zanoli, Raffaele
2020Evaluación de la aceptación del consumidor y potencial de mercado de las manzanas producidas en el Valle del ManublesGracia Royo, Azucena
2021Parents’ preferences for a plant-based game: shifting to sustainable healthy dietsUldemolins Gómez, Pilar; de-Magistris, Tiziana
2021Potencial de mercado de la fruta de calidad local: el caso de las manzanas del "Manubles"Gracia Royo, Azucena
2018Potencialidades de mercado del aceite de oliva virgen extra producido en el Bajo AragónGracia Royo, Azucena
2016Testing the effectiveness of the oath script in reducing the hypothetical bias in the Contingent Valuation Methodde-Magistris, Tiziana; Akaichi, Faical; Ben Youssef, Kamel
2022Using the Near InfraRed molecular sensor technology to explore household consumption and purchase behavior of healthy foodBallco, Petjon; de-Magistris, Tiziana
2016Utility of ecosystem services to inform regional livestock management: beyond a choice experimentGoti, Leyre; Bernués Jal, Alberto; Ruiz, Roberto

La información de este repositorio es indexada en: