Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10532/3753
Title: Guía práctica: marcas de carne y productos cárnicos
Other Titles: Guia prático: marcas de carne e produtos cárneos
Authors: Teixeira, Alfredo
Costa Teixeira, Alfredo Jorge
Sañudo Astiz, Carlos
Guerrero, Ana
Magalhaes, Danielle
Campo Arribas, María del Mar
Lorenzo Rodríguez, José Manuel
Pateiro , Mirian
Panea Doblado, Begoña
Issue Date: 2017
URI: http://hdl.handle.net/10532/3753
Related document: https://bibliotecadigital.ipb.pt/handle/10198/11133
ISBN: 978-972-745-216-3
License: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
Appears in Collections:[DOCIMON] Libros y capítulos de libros

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_190.pdf935,46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons

La información de este repositorio es indexada en: