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http://hdl.handle.net/10532/6076
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Campo DC | Valor | Idioma |
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dc.contributor.author | Liu, J. | es_ES |
dc.contributor.author | Almeida, J.M. | es_ES |
dc.contributor.author | Rampado, M. | es_ES |
dc.contributor.author | Panea Doblado, Begoña | es_ES |
dc.contributor.author | ...(et al.) | es_ES |
dc.coverage.spatial | Ciencia animal | es_ES |
dc.date.accessioned | 2022-09-08T12:00:35Z | - |
dc.date.available | 2022-09-08T12:00:35Z | - |
dc.date.issued | 2022 | es_ES |
dc.identifier.citation | 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. Porto, 5th to 9th, 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10532/6076 | - |
dc.language.iso | en | es_ES |
dc.relation.ispartofseries | Book of Abstracts | en |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ | * |
dc.title | Perception of cultured meat of Italian, Portuguese and Spanish speaking consumers | en |
dc.type | Proceedings Paper | * |
dc.bibliographicCitation.conferencedate | 5 - 9 september 2022 | es_ES |
dc.bibliographicCitation.conferencename | 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science | en |
dc.bibliographicCitation.conferenceplace | Porto | es_ES |
dc.subject.agrovoc | Comportamiento del consumidor | es |
dc.subject.agrovoc | Preferencias de los consumidores | es |
dc.subject.agrovoc | Carne cultivada | es |
dc.description.status | Published | es_ES |
dc.type.refereed | Refereed | es_ES |
dc.relation.ispartofseriesnr | 28 | es_ES |
dc.type.specified | Article | es_ES |
dc.bibliographicCitation.title | Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science | en |
Aparece en las colecciones: | [DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos |
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Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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