Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10532/7002
Title: | Culinary Hub Potencial gastronómico de las Setas del Moncayo y sinergias con legumbres y hortalizas locales |
Authors: | Mallor Giménez, Cristina |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Mallor, C. (2024). Culinary Hub Potencial gastronómico de las Setas del Moncayo y sinergias con legumbres y hortalizas locales. En: Living lab Moncayo (San Martín de la Virgen del Moncayo. España. 2024). http://hdl.handle.net/10532/7002 |
URI: | http://hdl.handle.net/10532/7002 |
License: | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.es |
Appears in Collections: | [DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10038553.pdf | Presentación | 4,72 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License