Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10532/6016
Title: | Reducción de las emisiones de amoníaco en la agricultura mediterránea mediante técnicas innovadoras de fertirrigación con purines (LIFE ARIMEDA LIFE16 ENV/ES/0004000) |
Other Titles: | Ammonia emission reduction in Mediterranean agriculture with innovative slurry fertigation techniques (LIFE16 ENV/ES/000400) Riduzione delle emissioni di ammoniaca nell’agricoltura mediterranea attraverso tecniche innovative di fertirrigazione con liquami (LIFE16 ENV/ES/000400) |
Authors: | Abió Pradal, David Balcells Oliván, María Bacenetti, Jacopo Clavería Laborda, Ignacio Crespo, Azucena Daudén Ibáñez, Arturo Finzi, Alberto Gea, Ramón Guidetti, Andrea Guido, Viviana Guillén Castillo, Mónica Herrero Mallén, Eva Merigo, Giambattista Provolo, Giorgio Quílez y Sáez de Viteri, Dolores Salvador Esteban, Raquel Sanz, Alexia Ruffini, Giacomo Sommariva, Flavio |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón (CITA) |
URI: | http://hdl.handle.net/10532/6016 |
Related document: | https://www.lifearimeda.eu/wp-content/uploads/2022/05/ARIMEDA_PF_ES.pdf |
ISBN: | 978-84-09-40304-2 |
License: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Appears in Collections: | [DOCIMON] Libros y capítulos de libros |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2022_323es.pdf | Texto en español | 4,12 MB | Adobe PDF | View/Open |
2022_323en.pdf | Texto en inglés | 3,95 MB | Adobe PDF | View/Open |
2022_323it.pdf | Texto en italiano | 4,06 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License