Buscar por Autor Latorre Górriz, María Angeles Suscripción Estadisticas Autor Latorre Górriz, María Angeles

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 18 a 29 de 29 < Anterior 
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2023Impact of gilt immunocastration on weight losses and instrumental and chemical characteristics of Teruel dry-cured hamPérez Ciria, Leticia; Ripoll García, Guillermo; Sanz García, María Angeles; Blanco Alibés, Mireia; Miana Mena, Francisco J.; Latorre Górriz, María Angeles
2020Impact of immunocastration of gilts on instrumental and chemical traits of Teruel dry-cured hamsPérez Ciria, Leticia; Ripoll García, Guillermo; Allueva, D.; Miana-Mena, F.J.; Blanco Alibés, Mireia; Latorre Górriz, María Angeles
2021Impact of swine immunocastration on fat quality of Teruel dry-cured hamsPérez Ciria, Leticia; Ripoll García, Guillermo; Blanco Alibés, Mireia; Alvarez Rodríguez, Javier; Miana Mena, F.J.; Latorre Górriz, María Angeles
2017Impacto de la dieta de finalización en los rendimientos productivos y la calidad de la canal de cerdas destinadas a Jamón DOP Teruel (póster)Latorre Górriz, María Angeles; Pérez Ciria, Leticia; Carco, Guiuseppe; Garitano, Itziar; Marín Alcalá, Clara María
2011Importancia del contenido en lisina de las dietas de cerdos pesadosLatorre Górriz, María Angeles; Rodríguez Sánchez, José Antonio; Suárez Belloch, J.
2022La inmunización contra GnRH porcina como estrategia de bienestar animal y de mejora de la calidad del Jamón DOP TeruelBlanco Alibés, Mireia; Latorre Górriz, María Angeles
2023A Machine Learning Approach Investigating Consumers Familiarity with and Involvement in the Just Noticeable Color Difference and Cured Color Characterization ScaleRipoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña; Latorre Górriz, María Angeles
2019Meat and fat quality of gilts intended for Spanish dry-cured ham: effect of immunocastration and feedingPérez Ciria, Leticia; Miana Mena, Francisco Javier; Ripoll García, Guillermo; Latorre Górriz, María Angeles
2019Meat and fat quality of pigs intended for Spanish cured ham: effect of male castration and feedingPérez Ciria, Leticia; Miana Mena, Francisco Javier; Ripoll García, Guillermo; Latorre Górriz, María Angeles
2021Pérdidas de agua en carne de cordero. Estudio exploratorioBottegal, D.; Latorre Górriz, María Angeles; Lobón Ascaso, Sandra; Alvarez Rodríguez, Javier
2012Physicochemical and sensorial characteristics of four muscles from commercial crossbred pigs slaughtered at 130 kg body weightCalvo Díez, Silvia; Rodríguez Sánchez, José Antonio; Panea Doblado, Begoña; Latorre Górriz, María Angeles
2010Short communication.The effect of oestrus at slaughter on carcass and meat quality of gilts intended for dry-cured ham productionCalvo Díez, Silvia; Ripoll García, Guillermo; Rodríguez Sánchez, José Antonio; Latorre Górriz, María Angeles

La información de este repositorio es indexada en: