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Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2018Quality and Safety of Meat ProductsPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2020Quality and Safety of Meat ProductsPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2020Quality and Safety of Meat ProductsPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2019Raças autóctones - tradição, reconhecimento e renda: experiências internacionais (Portugal / Espanha)Panea Doblado, Begoña
2022La race a-t-elle un effet sur la qualité sensorielle de la viande de jeune bovin?Conanec, Alexandre; Campo, María del Mar; Richarson, Ian R.; Ertbjerg, Per E.; Failla, Sebastiana; Panea Doblado, Begoña; Chavent, Marie; Saracco, Jérôme; Williams, John L,; Ellies-Oury, Marie Pierre; Hocquette, Jean François
2019Redução da emissão de gás de efeito estufa com dieta proveniente de sistema de integração lavoura-pecuáriaBonilha Pinheiro, Rafael Silvio; Freitas de Paula Melo, Verônica; Panea Doblado, Begoña; Pinê Américo- Pinheiro, Juliana Heloisa
2019La reducción del contenido de grasa y sal como estrategia para obtener chorizos más saludablesPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2022Relations between animal, carcass and meat characteristics across 15 European breedsAlbechaalany, J.; Ellies Oury, M.P.; Saracco, J.; Campo, M.M.; Richardson, I.; Ertbjerg, P.; Christensen, M.; Panea Doblado, Begoña; ...(et al.)
2023Relationship between Consumers Perceptions about Goat Kid Meat and Meat Sensory AppraisalAlcalde, Maria J.; Ripoll García, Guillermo; Campo, María J.; Horcada, Alberto; Panea Doblado, Begoña
2022Retinol and α-Tocopherol Contents, Fat Color, and Lipid Oxidation as Traceability Tools of the Feeding System in Suckling Payoya KidsRoncero Díaz, Mercedes; Panea Doblado, Begoña; Córdoba, María de Guía; Argüello, Anastasio
2021Según los Consumidores Argentinos: ¿el Color y el Nivel de Marmoreo son indicadores de la Calidad de la Carne?Testa, María Laura; Grigioni, Gabriela; Panea Doblado, Begoña; Pavan, Enrique
2023Sex Does Not Affect the Colour, Shear Stress, and Lipid Oxidation of Pork Meat, but Feed-Added Plant-Derived Extracts, Storage Time and Packaging Type DoPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2019Sistemas produtivos de ruminantes na EspanhaPanea Doblado, Begoña
2018Solubilidad del colágeno y textura de la carne bovina cocinada al vacío: efecto del tiempo de maduración y de la temperatura de cocinadoPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2019Solubilidad del colágeno y textura de la carne bovina cocinada al vacío: efecto del tiempo de maduración y de la temperatura de cocinadoPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2022Study of the influence of genotype and rearing method on muscle fibre characteristics in suckling goat kidsRivero, Miguel Antonio; Hernández Castellano, Lorenzo Enrique; González Cabrera, Marta; Camacho, Ángeles; Ripoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña; Alcalde Aldea, Mª Jesús; Córdoba, María de Guía; Argüello, Anastasio; Castro, Noemí
2022Substituting Fat with Olive Oil, Mash Potato, or a Gelatin Matrix in Low-Salt-Content Dry-Fermented SausagesPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2021Substituting fat with soy in low-salt dry fermented sausagesPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2017TerminologíaPanea Doblado, Begoña
2019Textura y pérdidas de cocinado en cuatro cortes ovinos de la pierna congelados durante 12 mesesTrindade, M.; Battagin, H.V.; Gonçalves, L.A.; Rocha, Y.J.P.; Panea Doblado, Begoña; Gallo, S.B.

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